Vesirakentaminen & Merikuljetukset

PALVELUMME

Palveluihimme kuuluu vesirakentaminen ja merikuljetukset. Toimimme ensisijassa Saaristomeren alueella. Tarkemmat tiedot tärkeimmistä palveluistamme ja kalustostamme löydät tältä sivulta!

Vesirakentaminen

Rakennuspalveluihimme kuuluvat merenkulun turvalaitteiden ja laitureiden rakennus- ja korjaustyöt sekä maalaus ja betonityöt saaristossa. Meiltä löytyy myös kalustoa merikaapeleiden laskuun. Teemme niin pieniä kuin suuriakin rakennusurakoita pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Toteutamme urakat aina niin, että voimme olla ylpeitä työmme jäljestä.

Merikuljetukset

Merikuljetuspalveluumme kuuluu raskaiden kuormien kuljettaminen Saaristomeren alueella. Yleisimpiä kuljetuksia ovat mökkipaketit, eläin- ja polttoainekuljetukset sekä kylpytynnyrit. Suoritamme lisäksi venepoijujen asennuksia. Mitä tahansa haluatkin kuljettaa saaristoon, me hoidamme kuljetuksen perille turvallisesti ja sovittuna aikana.

kala 6 kuljetuslautta

Kala 6 kuljetuslautta on alkujaan maihinnousualus. Aluksen erinomaisen polttoainetehokkuuden ansiosta pystymme toteuttamaan palvelumme erittäin kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä.

LUOTETTAVUUS

Meille luottamus on kaikki kaikessa. Toteutamme projektit sovittuna ajankohtana sovittuun hintaan.

LAATU

Annamme aina asiakkaalle parastamme. Toteutamme työmme niin että voimme olla ylpeitä sen laadusta.

AMMATTITAITO​

Meillä on pitkä kokemus rakentamisesta ja merenkulusta, mikä takaa projektien ammattimaisen suorittamisen.

Raskaskuljetukset Saaristomerellä

Meripojat on jo vuodesta 2016 vastannut ELY-keskuksen raskaskuljetuksista Saaristomerellä. Raskaskuljetukset ylläpitävät saariston elinvoimaisuutta ja mahdollistavat saariston vakituisille asukkaille elinkeinotoiminnan tie- ja lauttaliikenteen ulottumattomissa.

haluatko tietää lisää?